По-добър за самородно злато Гарет ат голд или Фишер голд бъг

Форум за металотърсачите FISHER

По-добър за самородно злато Гарет ат голд или Фишер голд бъг

Мнениеот nikacz » Вто Сеп 09, 2014 6:16 pm

Здравейте , поздрави за чудесния форум . В този форум виждам как и в България е възможно да се търси самородки с метал детектор . Очаровам сам най-вече от постиженията на kiril62 с метал детектор .
За това имам една дилема за решаване : КОЙ Е ПО-ДОБЪР ЗА САМОРОДНО ЗЛАТО Garrett at gold или Fisher gold bug
nikacz
Новорегистриран

Re: По-добър за самородно злато Гарет ат голд или Фишер голд

Мнениеот Kiril62 » Вто Сеп 09, 2014 6:40 pm

nikacz написа:Здравейте , поздрави за чудесния форум . В този форум виждам как и в България е възможно да се търси самородки с метал детектор . Очаровам сам най-вече от постиженията на Кiril62 с метал детектор . За това имам една дилема за решаване : КОЙ Е ПО-ДОБЪР ЗА САМОРОДНО ЗЛАТО Garrett at gold или Fisher gold bug

Здравей, и двата са добри за търсене на самородно злато,като и двата си имат своето предимство.

При Фишера с малката сонда предимството е бързия процесор,а при Гарета е това че можеш да го топиш и във водата .Ако имаш възможност ела на събора на Гурково където съм приготвил малки самородни парченца злато за тестове.Ще ги има и двата модела и нагледно ще можеш да се запознаеш със тях и начина им на работа.
viewtopic.php?f=20&t=840
viewtopic.php?f=20&t=840&start=20
0888654620
Skype Kiril431
Аватар
Kiril62
Site Admin

Назад към Металотърсачи FISHER