В петък го закачих за първи път на батерията,която зареждах на запалката на път за Мин.Бани.В 9,15 -9,20 го закачих измерихме волтажа на батерията показваше 12,8в като периодично през час се измерваше.Работил е без да спира на оборотна вода до 12,30 и го спрях при измерен волтаж 12,4в,или за 3 часа непрекъсната работа не беше мръднала,което ме навежда на мисълта,че има ли слънце.....Цял ден.Въпреки облаците панела зареждаше батерията перфектно.Тествах го и директно към панела,и пак работи,но по слабо.Мисля че ако е безоблачно и има ясна видимост и добро слънце,ще работи без грешка.Намерих и няколко проблемчета които тези дни ще отстраня,тествам в реални условия,на река,заснема и кача.Намерих решение и на оборотната вода.Надявам се да не греша,но с 15 литра ще го доведа до там да мие 100 лопати.След което водата се филтрира долива,и наново.
Целия със панела батерията и помпата е 7,100кг
Доста хора,сред които много приятели се подсмихваха на тази ми идея....Някои викаха че това било фантастика,други че съм полудял....трети направо че било невъзможно,да не се занимавам с простотии.Незнам дали някои засне клип как бачка
Луд умора нема.Само се поти.