Най-обичайните начини да умрете, когато сте сред природата

Информация за първа медицинска помощ, когато се налага в гората, по планините и кърищата.

Re: Най-обичайните начини да умрете, когато сте сред природа

Мнениеот Kiril62 » Сря Дек 12, 2012 8:21 pm

Ице в чинията имаше всичко,,нещо като плодова салата.И ние чакахме връзка с кораба майка но нямаше освен че за известно време ,,нямаше връзка с този номер,, по телефоните ни.Но пък си събрахме хубави гранати черни. :) ;)
0888654620
Skype Kiril431
Аватар
Kiril62
Site Admin

Мнениеот Pandora » Чет Дек 13, 2012 6:45 am

Аз имам въпрос.До колко опасни са глиганите и как да се пазим от тях като ги срещнем?
Pandora
Новорегистриран

Мнениеот cat » Чет Дек 13, 2012 10:02 am

Едва ли ще ги срещнеш обонянието им е много по добре развито от това на кучетата и са те усетили много преди да успееш да ги видиш, за години скитане по горите само няколко пъти съм изненадвал глиган . Но ако е ранен или хванеш малко прасенце и то успее да изквичи тогава работата става много сериозна като всяко ранено или защитаващо малките си животно ще нападне, а нападнат ли щот те по самички рядко ходят става много опасно виждал съм какво правят с ловно куче гледката не е особенно приятна .
cat
Активен

Мнениеот Gost » Чет Дек 13, 2012 10:03 am

Да.Това го бях пропуснал за което искренно се извинявам,на колежката Пандора.
Много е важно какво е психическото състояние на Глигана.Дали е разгонен,дали е гладен,нервен ли е,и какво е излъчването на Аурата му в конкретния момент.Един от най добрите варианти е да носите Суджук в раницата,или наденица "Бай Течо" При евентуална среща със глиган просто извадете един от посочените по горе продукти,и заканително му го размахайте отпред.Най добра работа върши Суджука.При визуален контакт със Суджук,глигана ускорява като Феррари Ф-40 от 0/100 за 5,2 сек.
Другия вариант е със подходящ инструмент да ходите из гората.Най добрия според мене е ИЖ-12 калибър. Със Деветки.Давам гаранция че няма да видите глиган.Има още 1 вариант,да ме наемете за охрана срещу скромните 10 000-15 000 ев на месец,гарантирам че в радиус 10 км около вас не глиган,ми термит няма да пролази.

Надявам се че съм бил полезен на колежката Пандора със изчерпателния си отговор :geek:
Gost
По-активен

Мнениеот cat » Чет Дек 13, 2012 11:18 am

Репа ами ако е дива свиня а не глиган :D ко прайм ?
cat
Активен

Мнениеот Gost » Чет Дек 13, 2012 11:44 am

Както е казано Кучето,и след него свинята е пръв приятел на човека.
Тук въпроса е пак много наболял.
Всичко е относително. Много е важно от колко дена сме в гората,и откога не сме виждали женско. Другото което е до колко сме гладни?
Най важното в този момент е да се вземе правилното решение.Първо секс и после свинско на скара...или Първо свинско на скара,и после няма да ни е до секс.
Във известната книга на Daniel Defo
След попадането на острова,Робинзон Крузо първо си прави дом,а в последствие си хванал козички.
Автора мълчи по случая със каква цел Козите са пребивавали в Къщата на Робинзон Крузо....Можем само да се надяваме, предимно,и изцяло да ги е доил!!!
Най добрия вариант според мен е да опитате да свалите свинята чрез посредник.
Наи добрия посредник,си мисля е Калашников.Не че господата Макаров,или Стечкин няма да я свалят,но залагам на сигурното.
Така поне вечер край лагерния огън,ще вечеряте ......с приятел.

Искренно се надявам да съм полезен със съветите си,по оцеляване на колегите си.
Gost
По-активен

Мнениеот Gost » Чет Дек 13, 2012 12:29 pm

Колеги.
Под номер 13 в най обичайните начини да умрете сред природата е:
Да ви изнасили Магаре!
Искам да ви кажа че правя всичко необходимо за ващата безопасност,следвайки съветите ми, да се чувствате в пълна хармония и спокоиствие!
Представяте ли си какво би означавало да бягате подгонени от един такъв ...С голям,бих казъл Огромен......апетит.И куп Задни мисли насочени към вашия......персонаж!
По потвърдени данни името на пострадалия се пази в тайна от Органите на....полицията.
Установен е извършителя на грозното деяние. Извършителя е от село Баш Куртево община Дупница.
Виш Член е на престъпна организация.

Вижте сами и преценете:
[Vbox]Магаре изнасилва човек[/Vbox]
Gost
По-активен

Мнениеот Gost » Чет Дек 13, 2012 12:30 pm

Gost
По-активен

Мнениеот Pandora » Чет Дек 13, 2012 12:46 pm

Олеле, сега и от магарета ми внуши страх.
Pandora
Новорегистриран

Мнениеот Gost » Чет Дек 13, 2012 1:41 pm

Колежке. Имах подобен случай със един Пръч. Излизайки от колата на поляна с металдетектор в ръка,и се наведох одзад в багажника да изкарам лопатата...Кога е дошъл не видях.Чух само зад мене пръхтене,и като се обърнах видях в очите му похотлив пламък
Не му дадох шанс да ми се обясни в любов.Автоматически Пръча пое лопата Фискърс челно между рогите,и понеже я изтървах при удара,последваха серия крошета и шутове в стил Бербатов. Опита се да избяга,ама го бях хванал здраво за рогите,и няма накаде.Накрая козаря от някаде изскочи и с прибежки доиде да се моли да му пусна пръча че бил само един и нямало кои да сурвака козите.
И го пуснах.
Така че и за пръчове се оглеждай :D
Gost
По-активен

ПредишнаСледваща

Назад към Първа помощ