ТРИТЕ ВЯТЪРА!

Места за промиване на самородно злато.

Re: ТРИТЕ ВЯТЪРА!

Мнениеот cat » Сря Яну 23, 2013 8:13 pm

Ние сме си виновни да ни клатят глава и да ни размахват пръст . Когато служител на реда реши да ви гони от някъде няма значение от къде , а вие сте сигурни че няма основание да ви гони поискайте му да го направи в писмен вид нищо че следващите му думи ще са заплаха за глоба нека пише, и ще видите че нищо няма да напише . Причината е проста след като е писмено може да отиде до началника ама не местния дето ще търка кълки пред него и ще му се размине ами по нагоре и като е некомпетентен трябва да си ходи а и отделно че се нарушават един куп Бг закони и ЕС директиви .
cat
Активен

Мнениеот мечока » Нед Яну 27, 2013 11:08 pm

колега каво имаш предвид западно от тича /с.тича/ или язовир тича .колега мога дати помогна с информация за този район .
мечока
Новорегистриран

Мнениеот ecobo » Пон Яну 28, 2013 6:18 am

мечока написа:колега каво имаш предвид западно от тича /с.тича/ или язовир тича .колега мога дати помогна с информация за този район .

Имам предвид района на Братан и Остра могила. Не съм чувал някой да ходи там, а би трябвало да има.
Николай Димитров - абсолютен аматьор
Аватар
ecobo
Активен

Мнениеот val_rai » Пон Яну 28, 2013 2:45 pm

Колеги наистина Котленския балкан е много красиво и перспективно место за практикуване на хобито,но с разни бензинови помпи ,и машинарии съм сигурен ,че набързо ще усерем работата затова улей и леген мисля че са разумното решение.Като чета по форумите ми се струва че нещо хобито почна много да се механизира,сене да не се мутризира,и най на края да се милиционизира.
val_rai
Новорегистриран

Мнениеот ecobo » Пон Яну 28, 2013 6:00 pm

За красиво - красиво е.
За перспективно - не мисля, но може и да греша. Със сигурност не съм пребродил (все още) всички дерета.

Аз също мисля, че да ровиш по 5 кубика трапове и да мъкнеш на реката помпи, драги и тям подобни машинарии, не би трябвало да се нарича "хоби" ;)
Имам един улей, който направих по-скоро за да се кефя, отколкото за голям добив. Факт е, че за 3 излета по 2-3 часа с него и още 5-6 излета само с копанката, на (смея да твърдя) най-богатото дере в региона, съм сбрал в шишенцето 0.11 грама (вчеро го теглих, след катъо ми пристигна уникалната везна за $9.90). Ама пък се кефя на макс - хем в гората, хем здрави фитнес с лопатата :-)
И не забравяйте - цялата котленска община е в Натура.
Николай Димитров - абсолютен аматьор
Аватар
ecobo
Активен

Мнениеот pvk1967 » Вто Яну 29, 2013 8:50 pm

Абсолютно си прав за това кое е хоби и кое отива в друга категория!...
pvk1967
Новорегистриран

Мнениеот kris » Пет Фев 01, 2013 9:02 pm

Здравейте колеги от:Търново,Шумен,Русе,Търговище,Бургас,Поморие,Карнобат,Котел,Елена,
Сливен ,Ямбол и Нова Загора!
Сезона наближава-затова се престраших през главата на ръководството на форума да Ви предложа среща на регионално ниво в периода 01.07.2013г--15.07.2013г.
Това означава,че тук са добре-дошли на ВСИЧКИ колеги от цяла България-незавимо в кой форум и асоциация членуват,важното е да си пием заедно бирата! ;) !
Раьона е до село Птичари-Камена на река Белите води!

Поздрав:Киро!
kris
Активен

Мнениеот Gost » Пет Фев 01, 2013 9:24 pm

Кире.Затова че през главата на ръководството го правиш,те очаква строго мъмрене и глоба,от 1 буркан мед!
Веднага те смъмрям,обаче понеже съм много корумпиран,ако ми пратиш 1 буркан мед от ...Онзи ;) отменям мъмренето :lol: :lol: :lol:
И давай да видим кога ще организираме срещата
:D
Gost
По-активен

Мнениеот niko » Пет Фев 01, 2013 9:52 pm

Ице,ти щом с един буркан мед се подкупваш,си бил лесен бе. :lol:
niko
Новорегистриран

Мнениеот Gost » Съб Фев 02, 2013 6:41 am

Ники.Както казват старите хора, колко му трябва на човек да е щаслив?
Един буркан мед една малка таратайка,двуместна.Малка двадесет и пет метрова лодчица с 5 спални,и 2 трапезарии,и басейн на борда,и 1 000 000 евро покриват горе доло критерия!
Та и аз от меда тръгвам.......
Gost
По-активен

ПредишнаСледваща

Назад към Златоносни райони в България